Korting! We hebben plaats nodig!

Waarde klanten en sympathisanten,
Beste vrienden,

De vakantie heeft ons deugd gedaan en we hopen van harte dat u hetzelfde kan zeggen.

Vol goede moed starten we op: we hopen dat de collecties die we voor de komende herfst en winter besteld hebben nu mondjesmaat kunnen worden geleverd.
DSC04932Het moet gezegd: onze economie kreunt en zucht!  Ook onze buitenlandse leveranciers zien orders geschrapt worden, ofwel door bedrijven die bankroet zijn, of door winkels die alvast de (bio)handdoek in de ring gooien. Nooit eerder waren we ons zo bewust van de lange weg en de vele productieprocessen die ons T-shirt ondergaan heeft alvorens we het over ons hoofd trekken;  hoe mensen en mensenlevens afhankelijk zijn van mekaar en hoe kwetsbaar onze onderlinge verbindingen.

Bij Maria’s corner zijn we hoopvol.  We zijn 3 jaar geleden met dit project begonnen omdat we er rotsvast op vertrouwen dat een samenleving zonder uitbuiting mogelijk is. Waar respect voor de aarde en haar bewoners geen utopie is, en ook geen slogan!  U bent en blijft de belangrijkste speler in dit project: we zijn afhankelijk van uw keuzes om Maria’s corner blijvend waar te maken.

Door de corona maatregelen zijn we heel lang gesloten geweest en hebben we nog  behoorlijk wat stock.  We heropenen de winkel dan ook met kortingen van 20% op onze einde reeksen. We hopen dat we u ermee van dienst kunnen zijn. Voor ons betekent het plaats in de rekken en vers geld!

Veel groeten, nog een mooie nazomer!
Maria en Christine

Een gedachte over “Korting! We hebben plaats nodig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s