Het pashokje!

Waarde klanten,
Beste vrienden,

Covid-19 lijkt min of meer op zijn retour, en wij maken voorzichtig onze comeback!
De uitdaging is groot, maar heel interessant: langs alle kanten worden we goed bedoelend gemotiveerd om over te schakelen naar online-verkoop en erop gewezen dat we nooit zullen kunnen overleven zonder webshop.

Terwijl ‘een stenen winkel’ nu net een belangrijk onderdeel van het concept van Maria’s corner is, en dat ook zal blijven!  Een kleine maar aangename ontmoetingsruimte waar u kan rondkijken, kiezen en passen, waar u zich op uw gemak voelt, vrij van consumptiedruk, en waar u zoveel als uw hartje lust info kunt krijgen over grondstoffen, producenten, productieprocessen, wasvoorschriften, enz.

Maria’s corner was al van in het begin een evenwichtsoefening: eerlijk en ecologisch verantwoord textiel aanbieden aan prijzen die de consument aankan en/of bereid is te betalen…   En ook: hoe combineer je een eerlijk inkomen voor boeren en producenten met je eigen inkomen, om nog niet te spreken over de kosten voor de uitbating zelf…?
Maar we mogen zeggen dat het lukt!
Veel klanten voelen zich gelukkig dat ze een duurzame stek gevonden hebben, anderen waarderen de uitermate goede prijs/kwaliteit verhouding, weer anderen vinden er eindelijk de oplossing voor hun gevoeligheden en huidproblemen…
Maar iedereen komt terug en vertelt het verder!
Zo hoeven we alvast geen middelen te verliezen aan dure PR-stunts,  want u bent de meest efficiënte en de goedkoopste reclame die er bestaat!  Dank u!
SAM_0591
Kortom we zijn zeer hoopvol en we doen verder zoals wie we zijn en wat we zijn.
Tot nader order gaan we een gemengd systeem van openingsuren toepassen.
Iedere woensdag en zaterdag, gewoon open van 10 tot 12u en van 13u tot 18u.
Op dinsdag, donderdag en vrijdag open op afspraak:  maria_dermaut@hotmail.com of christine@stofenaarde.be of  0474 621 235  of 0488 699 482.

We heten u hartelijk welkom met mondmasker en handgel en in teatree olie gereinigde lucht èn voortaan met het pashokje IN de winkel!  Dus het woonkamer-pashokje met mogelijks een in het rond rennende poes en een – nu eens wel, dan eens niet- sympathieke kleuter om u te entertainen is afgeschaft!  Er heerst nu professionaliteit! 😉

Allen samen voor een betere wereld!
Veel groeten,

Maria en Christine

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s