We verpakken alles in een stofje!

Beste klanten en sympathisanten,

U hoorde het wellicht op de radio of las het in de krant:  Maria’s corner verpakt uw aankopen in een lap stof!  Geen afval, nuttig hergebruik en in het geval van een geschenkje:  de gelukkige ontvanger krijgt twee geschenkjes in één!

pakjesDe initiële bedoeling was dat u de lap stof hergebruikt als verpakking bij Maria’s corner of elders.  Maar menig enthousiaste klant raakte hier al erg geïnspireerd, ja soms in vervoering:  “Ohhh… zo mooi voor een rokje, een topje, een kussentje…. !”
Pràchtig!  Wij genieten hiervan!  Het is gewoon heerlijk dat we u een service kunnen aanbieden die het concept van Maria’s corner volledig ondersteunt: hergebruik, meer met minder, waardering voor wat we hebben.

Minder conform het concept van Maria’s corner is dat we uitzonderlijk open zijn deze zondag, 22 december.
Een aantal klanten vroeg of ze zondag mogen langskomen om hun bestelling op te halen, zodat ze al hun boodschappen kunnen combineren en slechts één keer naar Kortrijk komen.  Een logisch, tijd- en milieulievend idee!
Dus zondagnamiddag bieden we u uitzonderlijk een gezellige winkelnamiddag aan van 14u tot 18u.

Met het eindejaar in zicht, willen we u heel graag prettige feesten toewensen:  een vredig en gezellige kerstfeest en alle goeds voor 2020!
We willen u ook grondig dank u wel zeggen.
Maria’s corner bestaat nu een goeie twee en een half jaar. We groeien en blijven groeien, dankzij uw vertrouwen, uw keuzes en beslissingen, uw bereidheid om voor een andere manier van kopen en consumeren te kiezen.
Het is SAMEN met u dat we vorm en bestaan geven aan Maria’s corner.
U doet meer dan budget spenderen:  u geeft ons inspiratie en moed om kritisch, bewust en geëngageerd door te gaan.  Daarnaast is het gewoon zeer aangenaam om u over de vloer te hebben! Dank u!

Warme groeten,
Maria en Christine

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s